Архієпископ Тихон взяв участь в освяченні Покровського храму Свято-Троїцького духовного центру Тернополя

22 травня 2021 року, архієпископ Тернопільський і Бучацький Тихон співслужив Предстоятелю Православної Церкви України Блаженнійшому Митрополиту Київському і всієї України Епіфанію у Свято-Троїцькому духовному центрі під час освячення Покровського храму та Божественної літургії.  Також Предстоятелю Православної Церкви України співслужили митрополит Львівський і Сокальський Димитрій, митрополит Луцький і Волинський Михаїл, архієпископ Тернопільський і Кременецький Нестор, архієпископ Дніпровський і Криворізький Симеон, єпископ Тернопільський і Теребовлянський Павло, єпископ Луганський і Старобільський Афанасій, настоятель храму протоієрей Миколай Зінкевич та запрошене духовенство.

Після Божественної літургії Блаженнійший Митрополит Епіфаній очолив заупокійну літію за спокій душі приснопам’ятного протоієрея Анатолія.

Цього дня Предстоятель також звершив освячення погруддя Данила Галицького, благословив фестиваль духовної пісні та поспілкувався з волонтерами, що збирають кошти для дітей з діагнозом СМА.

Фото з сайту Української Православної Церкви (ПЦУ)

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.