Архієпископ Тихон очолив духовно-просвітницьку подорож на Святу Гору Афон

З благословення Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія і з благословення та за сприянням Вселенського Патріарха Варфоломія розпочалося паломництво на Святу Гору Афон організоване паломницьким центром “Воскресіння “. Цю духовно-просвітницьку подорож духовенства та вірних Православної Церкви України очолює архієпископ Тернопільський і Бучацький Тихон.

18 жовтня під час свого паломницького візиту на Святу Гору Афон архієпископ Тихон з українськими паломниками взяли участь у вечірньому богослужінні та трапезі в монастирі Пантократор.

19 жовтня владика Тихон в цьому ж монастирі очолив Божественну літургію за якою молилися і причащалися Святих Христових Таїн братія монастиря в священному сані та священнослужителі з різних єпархій Православної Церкви України. Під час літургії архіпастирем була піднесена молитва за Православну Церкву України, а також особливі молитви за перемогу України над агресором, воїнів-захисників Батьківщини та український народ.

Цього дня керуючий Тернопільсько-Бучацькою єпархією молитовно відзначає День свого народження вклоняючись багатьом святиням Святої Гори Афон.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.