Архієпископ Тихон разом з духовенством привітав вихованців Заліщицького обласного багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру

Вже традиційно напередодні найулюбленішого дитячого свята – святителя Миколая Чудотворця, Управління Тернопільсько-Бучацької єпархії організовує привітання для дітей особливої долі.
Керуючий єпархією архієпископ Тихон разом з Заліщицьким благочинним та духовенством завітав до Заліщицького обласного багатопрофільного навчально-реабілітаційного центру. Владика привітав колектив та вихованців навчального закладу напередодні радісного свята святителя Миколая Чудотворця. Архієпископ Тихон разом з священиками роздав солодкі подарунки усім дітям, а директору Миронюку Богдану Степановичу для потреб навчального закладу передав прасувальну машину, ковдри, футбольні і баскетбольні м’ячі, які були придбані Тернопільсько-Бучацькою єпархією та меценатами. В свою чергу діти радо вітали владику і гостей теплими словами та віршами і висловлювали вдячність за гостинці. На завершення архіпастир побажав усім радісних і веселих свят та незгасного світла радості в житті.
Щиро дякуємо усім меценатам за те, що не дивлячись на скрутні часи, даруєте справжнє свято та відчуття радості дітям, даєте надію та віру в краще майбутнє для тих, хто опинився у скрутних життєвих обставинах.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.