“Люби свого ближнього, як самого себе”

Люби свого ближнього, як самого себе“. (Мт. 22:35-46).

Всемилостивий Господь з нами у всі дні. Всі ми у Христі члени одного тіла, брати один одному, і тому за вірою, за обов’язком, на переконання розуму і серця повинні служити один одному, жити не тільки для себе, а й для інших.

В цей непростий і нелегкий час  для кожного з нас, коли триває війна, яку розв’язала сусідня країна – російська федерація, ми як ніколи повинні гуртуватися аби підтримати, допомогти нашим Воїнам, котрі мужньо і героїчно захищають рідну нашу Україну!

З першого дня війни духовенство і віряни Тернопільсько-Бучацької єпархії ПЦУ в містах та селах Тернопільської області зорганізувалися і розпочали активну волонтерську діяльність для допомоги військовослужбовцям. Невпинно збирають гуманітарну допомогу: медикаменти, продукти, засоби гігієни, теплий одяг, дитяче харчування, готують страви для Воїнів-Захисників і учасників територіальної оборони, плетуть маскувальні сітки, шиють камуфляжний одяг і бронежилети. У своїх домівках гостинно приймають та допомагають людям з територій, котрі найбільше постраждали внаслідок російської агресії.  

Діяльна любов до ближнього є покликанням і завданням кожного без винятку християнина.

Від імені керуючого Тернопільсько-Бучацької єпархією архієпископа Тихона та єпархіального управління висловлюємо щирі слова подяки усім хто дійсно в цей важливий час став фундаментом служіння ближньому.

Нехай за Вашу безмежну і важливу справу піклування про наших Воїнів-Героїв України та знедолений від російської війни Український люд, Всещедрий Господь віддасть за добро сторицею. Пошле міцного здоров’я миру й благополуччя.

Разом ми – сила і обов’язково переможемо!

Слава Господу Богу! Слава Україні! Слава Воїнам-Героям!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.